Hannah en Juliette

Bij Beautysalon Trenzz werken we alleen met producten van hoge kwaliteit om huidverbetering te realiseren. Lees hieronder meer over de exclusieve merken hannah en Juliette Armand.

HANNAH
 

Sinds 1979 staat hannah voor huidverbetering! Het ongekende specialisme, jarenlange praktijkervaring en het pionierschap inzake de revolutionaire bindweefselmassage hebben geleid tot een effectief stappenplan voor de huid met duurzame huidverbetering als doel. Bij Beautysalon Trenzz zijn alle schoonheidsspecialisten gecertificeerd als hannah huidcoach, wij kunnen je dan ook optimaal advies geven.

het hannah systeem voor huidverbetering

Middels een huidanalyse met de Skin Analyzer wordt de huid gemeten op vocht- en vetgehalte, pH-waarde en optioneel melanine- en erytheemwaarde (pigment en irritatie) – meten is immers weten! Hierna worden de stappen van het hannah-systeem doorlopen met producten die speciaal op basis van de vastgestelde huidwaardes en je huidconditie geselecteerd zijn. Deze stappen zijn reinigen, peelen, stimuleren, herstellen en beschermen. Door daarnaast de behandelingen te ondersteunen met de juiste producten voor thuisgebruik worden de beste resultaten behaald.

BINDWEEFSELMASSAGE
 

Bij hannah wordt gewerkt vanuit de kern van een huidprobleem, één van de meest effectieve methodes om huidverbetering te stimuleren is hierbij de hannah Bindweefselmassage. Deze massage wordt uitgevoerd in de dieper gelegen huiddelen (het onderhuidse bindweefsel) en werkt niet alleen huidverbeterend, maar is ook een zeer aangename en ontspannen massage!

Werkwijze en effect

De Bindweefselmassage stimuleert de huiddoorbloeding, werkt op verjonging van de huidstructuur, reductie van blokkades en het verstevigen van het bindweefsel. Bij een slechte doorbloeding kunnen onder andere rimpels, verklevingen of acne ontstaan. Hierdoor zijn de celwanden ook bijna niet in staat zijn om voedingsstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Door de Bindweefselmassage wordt de circulatie verbeterd en daardoor wordt de huidconditie geoptimaliseerd. Daarnaast is de huid ook beter in staat om voedingstoffen op te nemen. Deze massage is uitermate geschikt om littekenweefsel los te maken en om rimpels en fijne lijntjes, een verslapte huid en acne te verminderen en te verbeteren.

RIMPEL REDUCTIE THERAPIE
 

In navolging op de Bindweefselmassage zijn de technieken verder doorontwikkeld in de Rimpel Reductie Therapie, waardoor de massage geoptimaliseerd is voor het gericht behandelen van littekens, rimpels en volumeverlies. Deze intensieve therapie werkt nauwkeuriger en geeft de huid een liftend effect, vermindert rimpels aanzienlijk en maakt littekens beduidend minder zichtbaar. Dit effect is wetenschappelijk bewezen en geoctrooieerd en toont aan dat er, wanneer goed en volgens protocol toegepast, een verbetering in plaatsvindt van maar liefst 35 tot 80%! Inge heeft zich gespecialiseerd in deze techniek en laat je hier dan ook graag kennis mee maken.

JULIETTE ARMAND
 

De eisen die tegenwoordig aan cosmetica worden gesteld zijn ontzettend hoog en er wordt vaak verwacht dat de werkzaamheid van cosmetische producten dezelfde effecten heeft als plastische chirurgie. Het Griekse merk Juliette Armand is dan ook in 1992 opgericht met als focus  het onderzoeken en ontwikkelen van zeer effectieve formules, combinaties en innovaties om dit te bewerkstelligen. Zij streven ernaar om mensen zichzelf goed te laten voelen in hun eigen huid, door de ware benodigdheden van de huid te identificeren. Ontdek hieronder welke behandeling bij jou past!

Kuurbehandelingen

In Nederland is Juliette Armand geïntroduceerd door hannah en zijn de intensieve behandeltherapieën exclusief beschikbaar voor de specialisten in huidverbetering.  Aan de hand van kuurbehandelingen voor specifieke huidproblemen en –condities biedt Juliette Armand verschillende mogelijkheden op het gebied van huidverbetering. Net als bij hannah zal elke behandeling starten met een huidmeting, waarna een persoonlijk behandelplan zal worden opgesteld. Vaak wordt een kuur van 6 tot 8 behandelingen aangeraden.

ACNE THERAPY
 

Krijg grip op acne!  De producten in deze therapie bevatten hoogwaardige werkstoffen die de groei van de bacterie welke acne veroorzaakt remt, waardoor het helpt ontstekingen en irritaties te reduceren. Door de talgafscheiding te reguleren wordt de huid gematteerd en de natuurlijke vet/vochtbalans hersteld.

Resultaat: een rustige huid, fijnere poriën en betere huidstructuur.

AGING REGULATOR THERAPY
 

Voor spectaculaire huidverjonging. Deze therapie reguleert de biologische huidveroudering en is erop gericht de jeugdigheid van de huid te behouden en/of te herstellen. Door het gebruik van onder andere Retinol en Vitamine C wordt de natuurlijke huidregeneratie gestimuleerd. De huid wordt intensief gehydrateerd en beschadigde huidcellen worden opgeruimd.

Resultaat: een jeugdige huid met een fris en stralend uiterlijk.

SENSI THERAPY
 

Voor een gevoelige huid. Krachtige kalmerende werkstoffen helpen om huidirritaties tegen te gaan. Daarnaast herstelt deze therapie de natuurlijke huidbalans. De huid wordt intensief gehydrateerd, zal sneller genezen en kan zichzelf hierna beter beschermen.

Resultaat: een rustige huid, sterk en met een gezonde glans.

 

WHITENING THERAPY
 

Pak overmatige pigmentatie effectief aan! Hoge concentraties vitamine C, Arbutin en Rumex bestrijden doeltreffend pigment en huidverkleuringen. Niet alleen worden reeds gevormde verkleuringen opgelicht, ook de aanmaak van melanine wordt gereduceerd.

Resultaat: een stralende huid en een egale teint.

APOCALYPSIS THERAPY EXFOLIATION
 

Dit is een zeer krachtige kruidenpeeling die celvernieuwing stimuleert. Het geeft dezelfde resultaten als een chemische peeling, maar dan op een natuurlijke basis. Een openbaring van de natuur binnen de wereld van cosmetica. Hiermee kan op een zeer effectieve manier verbetering bij onder andere rimpels, huidverkleuringen en littekens worden gerealiseerd.

Resultaat: een jeugdige en stralende huid.

APOCALYPSIS THERAPY ACNE
 

Win de strijd tegen acne! Apocalypsis Therapy is een veelzijdige behandeltherapie, op basis van een zeer krachtige kruidenpeeling. Bij de behandeling van acne wordt deze als masker aangebracht op de huid en specifiek op ontstekingen, waarmee deze zichtbaar verminderen, de talgafscheiding vermindert en de huid minder zal glimmen. Daarnaast is deze behandeling zeer geschikt om littekens na acne aan te pakken.

Resultaat: een gladde huid, minder acne.