Bruids make-up

Ontdek nu de verschillende beauty specials bij beautysalon Trenzz

BRUIDSARRANGEMENTEN
 

Op één van de mooiste dagen van je leven wil je er zo goed mogelijk uitzien. Bij Beautysalon Trenzz weten we dan ook als geen ander hoe we dit proces moeten begeleiden om tot een zo mooi mogelijk eindresultaat te komen. We kunnen zowel je kapsel als make-up verzorgen in onze salon, waarmee we de tijdsdruk kunnen wegnemen. Vaak moet de bruid al vroeg klaar staan om opgehaald te worden door haar aanstaande echtgenoot. Door haar en make-up te combineren kan er doorgewerkt worden en hoeft er niet op een externe visagist gewacht te worden. Tevens kun je zo bij het proefkapsel en proefmake-up een totaalbeeld krijgen van het eindresultaat.

Mini arrangement make-up

Proefmake-up

Bruidsmake-up

Mini arrangement haar

Proefkapsel

Bruidskapsel

Compleet arrangement

Bruidsmake-up

Proefkapsel

Bruidskapsel

Voor meer informatie, prijzen of het maken van een afspraak kun je contact met ons opnemen via het contactformulier, of kun je ons bellen via 0493-310405.

BODYOGRAPHY MINERALE MAKE-UP
 

Bodyography is een professionele make-uplijn uit de Verenigde Staten welke alleen bij schoonheidssalons en boutique winkels te verkrijgen is. Het doel van Bodyography is om vrouwen de mogelijkheid te bieden hun natuurlijke schoonheid te benadrukken, waarmee zij zich zelfverzekerd voelen over hun look. Bodyography is verkrijgbaar bij Beautysalon Trenzz, kom eens langs voor advies en ontdek welke producten het beste bij jou passen!

De producten bevatten alleen pure ingrediënten, daar waar minerale make-up vrij is van parfum, alcohol, kunstmatige kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Door de afwezigheid van deze –soms schadelijke stoffen- is de kans op huidirritaties en allergieën zeer klein. Door de toevoeging van huidverzorgende ingrediënten zoals fruit- en plantextracten, vitamines en antioxidanten is Bodyography meer dan gewoon make-up. De fijne textuur van de producten zorgt voor een gewichtloos gevoel op de huid en sluit de poriën niet af. Daarnaast beschermen de producten gedeeltelijk tegen UV-straling en hebben zij een antiseptische werking.