Pedicure

PEDICURE EN NAGELSTYLING BIJ BEAUTYSALON TRENZZ
 

Ze zeggen wel eens dat je handen je echte leeftijd verraden. Geef je handen dan ook eens de aandacht die ze verdienen met een goede manicure en nagelstyling! En terwijl onze voeten ons overal heen brengen, vergeten we ze nog wel eens te verzorgen. Bij Beautysalon Trenzz helpen we je daar graag een handje bij! Niet alleen kunnen we je een heerlijk ontspannen cosmetische voetbehandeling bieden, we zijn ook gespecialiseerd in het aanpakken van verschillende voetproblemen.

Geef je voeten de juiste voetverzorging


5% van de bevolking last heeft van infecties aan de voeten en ingegroeide teennagels. Ook heeft 5% jaarlijks last van likdoorns of eeltplekken. Bij meer dan 5 miljoen mensen is er sprake van een schimmelinfectie aan de voeten. Ongeacht geslacht of leeftijd heeft iedereen baat bij een goede voetverzorging. Onze pedicure in de pedicuresalon kent alle mogelijke voetproblemen en geeft je tijdens een voetbehandeling graag raad en advies hoe jij jouw voeten thuis ook het beste kunt verzorgen.

PEDICURE EN COSMETISCHE VOETBEHANDELING
 

Tijdens een pedicure worden de voeten geïnspecteerd en gedesinfecteerd, de teennagels geknipt en mechanisch afgewerkt. Daarnaast wordt de nagelomgeving gereinigd, worden eelt en/of likdoorns verwijderd en ingegroeide- en/of schimmelnagels behandeld. Afsluitend worden de voeten gemasseerd. Tevens kun je kiezen voor een aantal uitbreidingsmogelijkheden. Een cosmetische voetbehandeling wordt compleet samengesteld om je optimaal te laten ontspannen en genieten. Tijdens deze behandeling worden je voeten voorzien van een voetenbad, -scrub en –masker. Daarnaast worden de nagels verzorgd en gelakt en krijg je een heerlijke voetmassage.

Desinfecteren en inspectie van uw voeten, knippen van de teennagels, nagelomgeving reinigen, eelt en/of likdoorn(s) verwijderen, ingroeiende-,  verdikte hoornnagel(s) behandelen, nagels mechanisch afwerken en voetencrème inmasseren

SEMI-PERMANENTE GELLAK
 

Wil je je natuurlijke nagels voorzien van een gekleurde nagellak? Dat is mogelijk bij Beautysalon Trenzz. Met een semi-permanente gellak blijft dit wel 2 tot 3 weken perfect zitten! Je kunt kiezen uit veel verschillende kleuren. Nadat de gellak is uitgehard onder de UV-lamp is het direct droog en hoef je niet te wachten.