Hoofdhuidanalyse- Mediscope

Trenzz Beauty heeft al jaren ervaring met haren en hoofdhuid. Loop jij tegen haar- of hoofdhuidproblemen aan? Bijvoorbeeld: jeuk, een droge, vette of juist schilferige hoofdhuid, eczeem, psoriasis of roos, of misschien haaruitval? We denken graag met je mee.

Trenzz Beauty is een gecertificeerde salon van het merk Mediceuticals. Dit betekent dat wij een hoofdhuid- en haaronderzoek kunnen uitvoeren en passend advies kunnen geven aangevuld door dermatologisch geformuleerde producten.

MEDISCOPE

Haar- en hoofdhuid problemen zijn niet altijd met het blote oog zichtbaar. De Mediscope is een camera die de hoofdhuid tot 200x vergroot, hierdoor kunnen wij een gedetailleerd beeld van de haar- en hoofdhuid conditie krijgen. Op basis hiervan kan er een passend product en/of behandelplan voorgeschreven worden, waarna je ook advies krijgt over het thuisgebruik van de producten. Voor de hoofdhuid analyse vragen wij €35,- 

MEDICEUTICALS

De producten die wij gebruiken zijn van Mediceuticals. Deze dermatologische verzorgingsproducten ondersteunen de conditie van het haar en de hoofdhuid en zijn geschikt bij overmatig haaruitval en dunner wordend haar. Maar ook zijn ze in te zetten bij: roos, jeukende hoofdhuid, ontstoken/geïrriteerde hoofdhuid, dermatitis en psoriasis.

Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid