Huidverbetering bij Trenzz Beauty

Wij werken met veel liefde en passie voor de huid en gebruiken in onze salon uitsluitend hoogwaardige producten die jouw huid herkent. Deze behandelingen en producten zorgen voor echte huidverbetering en geven direct en op langere termijn resultaat. Aansluitend is het belangrijk om de geadviseerde huidverzorgingsproducten voor thuis te gebruiken. Dan werk je aan optimale huidverbetering.

 
Wat is huidverbetering?


Huidverbetering is het verbeteren van de huidconditie en de huidstructuur.

Door ziekte, overmatige stress ,verminderde weestand, ziekte en slechte leefgewoonten gaat de huidconditie achteruit en verandert de huidstructuur.

Je huid krijgt niet meer de voedingsstoffen die hij nodig heeft, de doorbloeding vermindert, de celvernieuwing vertraagd en de huid kan er grauw, vermoeid en verslapt gaan uitzien en het collageen bindweefsel (vulmiddel) in de huid word minder. Je huid kan gaan uitdrogen waardoor rimpeltjes gaan ontstaan. Bij overmatig zongedrag word de pigmentatie in je huid verstoord waardoor pigmentvlekken ontstaan.

Vergeet niet dat de huid je grootste orgaan is!


Het goede nieuws!
Gelukkig is het heel goed mogelijk om je huidconditie weer te verbeteren. Door alle mooie behandel-technieken en huidverzorgingsproducten van deze tijd kunnen wij jouw huid weer een WAKE-UP call geven.

Denk aan:

Bindweefselmassage

Chemische peelings

Microdermabrasie 

Ultrageluid

Dermapen

Elt beautylight


Als deze behandelingen zijn er op gericht om het zelf herstellend van de huid weer te activeren. De huid gaat d.m.v. de behandelingen en hoogwaardige werkstoffen weer bindweefsel aanmaken, de doorbloeding word weer geactiveerd en vitamines /werkstoffen  worden aangevuld. Dode huidcellen worden verwijdert waardoor de huid weer word gestimuleerd om nieuwe huid aan te maken. Zelfs Rosacea kan minder zichtbaar worden.

 

Dit alles zorgt ervoor dat jouw huid er weer strakker, egaler, gezonder en jonger uitziet!

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Wil je met jouw huid ook de stap zetten naar huidverbetering?
Benieuwd wat er allemaal mogelijk is en ben je voor de eerste keer bij Trenzz Beauty?

Dan is deze kennismakingsbehandeling iets voor jou!

In je eerste gesprek bij ons worden je wensen helder besproken. Vervolgens bekijken we je huid nauwkeurig en maken we een huidanalyse met de hannah skin analyser en de observ. Om een goed advies te kunnen krijgen is het belangrijk dat je weet hoe de conditie van je huid is en waar zich evt. problemen en tekorten bevinden. Op basis van deze huidanalyse wordt een effectief behandelplan gemaakt. 

Reserveer zeker 75 minuten in je agenda in verband met intake, huidanalyse, behandeling, advies en uitleg hoe jij je huid gezonder en vitaler kunt maken én houden.

 

 

 

Na je kennismakingsbehandeling wordt er bij elke behandeling vooraf gekeken naar de behoefte van jouw huid. Jij bepaald de tijd en samen kijken we naar een gepaste behandeling waar jouw huid op dat moment om vraagt. Je hoeft dus niet te kiezen uit een ruim aanbod aan verschillende behandelingen. 

BEHANDELINGEN

€65 incl. wenkbrauwen modelleren

€65 incl. wenkbrauwen modelleren

€80 incl. wenkbrauwen modelleren

6 weken, 1 keer in de week een bindweefsel behandeling

€75 incl. wenkbrauwen modelleren

€90 incl. wenkbrauwen modelleren

€125 incl. wenkbrauwen modelleren en bovenlip ontharen

incl. wenkbrauwen modelleren

Kuur van 5 behandelingen, om de 4 weken een behandeling

uitbreiden van de behandeling