Huidverbetering bij Trenzz Beauty

Ben je opzoek naar een schoonheidssalon die net een stapje verder gaat als een standaard gezichtsbehandeling, waar huidverbetering en huidverjonging maar ook het stukje ontspanning hoog in het vaandel staan? Waar word gekeken wat het mooiste en beste is voor je huid? Dan ben je bij Trenzz Beauty aan het juiste adres.

Met een uitgebreid intakegesprek, huidmeting met geavanceerde meetapparatuur en een huidscan, word gekeken wat jouw huidconditie is. Hierna wordt een behandelplan gemaakt, afgestemd op jouw wensen en mogelijkheden.

Kortom, wij maken een behandeling op maat, want iedere huid is uniek!

Samen met jouw werken we naar een mooiere gezonde huid. We werken met krachtige behandelingen en zetten geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken met oplossingen die de huid zélf tot activiteit aanzetten.

Denk aan:

Bindweefselmassage

Buccal massage

Chemische peelings

Microdermabrasie 

Ultrageluid

Dermapen

Elt beautylight

Trenzz Beauty werkt probleemoplossend, specialistisch en doelgericht waardoor we het beste resultaat krijgen op het gebied van huidverbetering en anti-aging.

Wij helpen je ook graag om acne te bestrijden. Trenzz Beauty staat geregistreerd in het VEKTIS-bestand als erkend zorgverlener. Zorgverzekeraars vergoeden acne behandelingen.

Maak een afspraak voor een geheel vrijblijvend en kosteloos intakegesprek, of boek een kennismakingsbehandeling om kennis te maken met onze behandelingen.

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Wil je met jouw huid ook de stap zetten naar huidverbetering?
Benieuwd wat er allemaal mogelijk is en ben je voor de eerste keer bij Trenzz Beauty?

Dan is deze kennismakingsbehandeling iets voor jou!

In je eerste gesprek bij ons worden je wensen helder besproken. Vervolgens bekijken we je huid nauwkeurig en maken we een huidanalyse met de hannah skin analyser en de observ. Om een goed advies te kunnen krijgen is het belangrijk dat je weet hoe de conditie van je huid is en waar zich evt. problemen en tekorten bevinden. Op basis van deze huidanalyse wordt een effectief behandelplan gemaakt. 

Reserveer zeker 90 minuten in je agenda in verband met intake, huidanalyse, behandeling, advies en uitleg hoe jij je huid gezonder en vitaler kunt maken én houden.

 

 

 

Acne

Gesprongen bloedvaatjes verwijderen

 • Coaguleren van bloedvaatjes per 30 min.
  40,00

Na je kennismakingsbehandeling wordt er bij elke behandeling vooraf gekeken naar de behoefte van jouw huid. Jij bepaald de tijd en samen kijken we naar een gepaste behandeling waar jouw huid op dat moment om vraagt. Je hoeft dus niet te kiezen uit een ruim aanbod aan verschillende behandelingen. 

Huidverbetering

uitbreiden van de behandeling

 • Wenkbrauwen verven
  10,00
 • Wimpers verven
  10,00
 • Bovenlip harsen
  10,00
 • Kin harsen
  10,00