Over ons

Beautysalon Trenzz is in 2010 opgericht door Inge van der Kant. Waar zij toen nog alleen en in een garage verbouwd tot kapsalon en schoonheidssalon is begonnen, is dit binnen een paar jaar tijd uitgegroeid tot een professioneel beautyinstituut. Je kunt hier dan ook al je favoriete behandelingen ondergaan op hetzelfde adres! Kwaliteit, persoonlijke aandacht en service staan hierbij centraal. Graag stellen we kort het team aan je voor, om je zo een idee te geven van de specialisten die bij Beautysalon Trenzz werken.

INGE

Inge is de eigenaresse van Beautysalon Trenzz en is allround georiënteerd. Zo is zij topstyliste, schoonheidsspecialiste en pedicure. Haar specialisatie is met name gericht op huidverbetering. Inge is gecertificeerd hannah Huidcoach en Specialist in Huidverbetering, Juliette Armand specialist en expert op het gebied van de Beautyangel ELT.

JEAN

Jean is topstyliste binnen het team van Beautysalon Trenzz. Naast het knippen van het haar is zij gespecialiseerd in het zetten van extensions en verzorgt zij prachtige kapsels voor speciale gelegenheden. Jean is altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken, je bent bij haar dan ook in goede handen!

DAISY

Heb jij al kennis gemaakt met Daisy? Zij versterkt het team als schoonheidsspecialiste met een focus op huidverbetering. Daarnaast is Daisy nagelstyliste, pedicure en gespecialiseerd in voetreflex behandelingen.

MEERIE

Ontmoet styliste Meerie. Door het volgen van regelmatige trainingen en cursussen is zij volledig op de hoogte van de laatste trends en technieken. Daarnaast is Meerie is volledig gespecialiseerd in het kleuren van het haar en het aanbrengen van high- en lowlights. Vraag haar gerust om advies wanneer je op zoek bent naar een nieuw kapsel!