Over ons

Trenzz Beauty is in 2010 opgericht door Inge van der Kant. Waar zij toen in een garage verbouwd tot kapsalon en schoonheidssalon is begonnen, is dit binnen een paar jaar tijd uitgegroeid tot een professioneel beautyinstituut. Je kunt hier dan ook al je favoriete behandelingen ondergaan op hetzelfde adres! Kwaliteit, persoonlijke aandacht en service staan hierbij centraal. Graag stellen we kort het team aan je voor, om je zo een idee te geven van de specialisten die bij Trenzz Beauty werken.

INGE

Inge is de eigenaresse van Trenzz Beauty en is allround georiënteerd. Zo is zij allround hairstylist, schoonheidsspecialiste en pedicure. Ook is zij gespecialiseerd in permanente make- up van de wenkbrauwen en eyeliner. Inge is gecertificeerd hannah Huidcoach en specialist in huidverbetering.

MIRL

Mirl is ook allround hairstylist binnen het team van Trenzz Beauty. Als specialist in highlights krijg je van Mirl het juiste advies met het mooiste resultaat. Buiten highlights kun je bij haar ook terecht voor knippen, weaves plaatsen en ze kan de mooiste volumineuse kapsels fohnen. Ook bij haar ben je dus in goede handen!

 

JEAN

Jean is allround hairstylist binnen het team van Trenzz Beauty. Naast het knippen van het haar is zij gespecialiseerd in het zetten van extensions en verzorgt zij prachtige kapsels voor speciale gelegenheden. Jean is altijd op de hoogte van de laatste trends en technieken, je bent bij haar dan ook in goede handen!