Hair specials

EXTENSIONS


Altijd al een volle bos haar willen hebben, maar ben je van nature niet gezegend met dikke lokken? Of zou je jezelf ook wel eens Rapunzel willen wanen? Extensions kunnen hier de perfecte uitkomst voor bieden. Zo is het mogelijk om zowel het haar te verdikken als te verlengen! Wacht niet langer en kom bij ons langs voor een jaloersmakend kapsel.

Bij Beautysalon Trenzz werken wij onder andere met klassieke extensions, waarbij er stuk voor stuk extensions in het eigen haar worden bevestigd middels een keratinebondje. Een andere mogelijkheid is het Hairtalk systeem. Hierbij worden op een snelle en haarvriendelijke manier tape-in extensions bevestigd voor verdikking en/of verlenging van het haar. Daarnaast hebben wij ook Flip-In Hair en Clip-In extensions. Deze laatste twee kun je zelf aanbrengen en zijn ideaal geschikt voor bijvoorbeeld een feestje of speciale gelegenheden. Kom eens bij ons langs voor advies en ontdek welk type extensions het beste bij jou past.

PAUL MITCHELL HAIR CARE
 

Paul Mitchell legt zich toe op het ontwikkelen van haarverzorging van de hoogste kwaliteit tegen een betaalbare prijs, waarmee ze het succes van kappers willen ondersteunen en de cliënten van de best mogelijke producten kunnen voorzien. Bij Beautysalon Trenzz bieden wij een uitgebreid scala aan producten van Paul Mitchell aan. Ontdek zelf wat dit voor jou en je haar kan betekenen!

Naast het ontwikkelen van hoogwaardige haarverzorging zetten zij zich er ook voor in om de wereld net een beetje mooier te maken, zo was dit merk onder andere in 1980 het eerste professionele cosmeticabedrijf dat geen gebruik maakte van dierproeven en ondersteunen zij verschillende goede doelen om terug te kunnen geven aan de maatschappij. Zoals ze dat zelf zeggen “A commitment to caring for people and the planet is a driving force in everything we do”.

OXILOCK
 

Last van droog en beschadigd haar? Sinds kort is de unieke en innovatieve Oxilock behandeling van Jean Paul Mynè verkrijgbaar bij Beautysalon Trenzz. De complexe organische bestanddelen van dit product zijn door de laboratoria van Jean Paul Mynè ontwikkeld en revitaliseren beschadigde keratinevezels van het haar op een intensieve manier. Deze behandeling geeft fantastische resultaten en laat het haar weer stralen.

MEDICEUTICALS
 

“Gezond haar vereist een gezonde hoofdhuid”

De medische verzorgingslijn Mediceuticals® is speciaal ontwikkeld voor het effectief aanpakken van hoofdhuid- en haarproblemen. De producten zijn op een biologische basis gemaakt zodat allergieën worden voorkomen en het haar de beste voeding krijgt. Voor gezond haar is een gezonde hoofdhuid een vereiste en hiermee kan dan ook de kern van het probleem worden aangepakt! Lees hiernaast waar de Mediceuticals producten geschikt voor zijn.

  • Gezondere huid en vollere haargroei, ook voor alopecia patiënten

  • Behandeling van psoriasis en eczeem

  • Preventie en behandeling van overmatige talgproductie

  • Preventie en behandeling van roos

  • Mensen die chemotherapie ondergaan

  • Het tegen gaan van hoofdhuidirritaties zoals jeuk, branderigheid en rode plekken

  • Beheersen van haaruitval door preventief gebruik

  • Hormoongerelateerde klachten bij vrouwen

DERMAOXY HAIR
 

Verlang je naar een gezonde en volle bos haar, vol veerkracht en glans? Het haar is geneigd om met de jaren droger, weerbarstig, minder veerkrachtig en kwetsbaarder te worden. Het heeft, net zoals de hoofdhuid, veel te verduren door het gebruik van stijltang, föhn en blootstelling aan de zon. De dermaOXY haarproducten kunnen hierbij uitkomst bieden!

Door het unieke haarserum, shampoo en hair tonic te gebruiken verbeter je de conditie van de hoofdhuid en stimuleer je de doorbloeding hiervan. De groei, sterkte en elasticiteit van het haar worden zo geoptimaliseerd met een glanzende en gezonde bos haar als resultaat. Gebruik de producten in combinatie met elkaar voor een fantastisch resultaat!